3 leuke dates per week: 4 tips om meteen in de praktijk te brengen

3 leuke dates per week: 4 tips om meteen in de praktijk te brengen

Zin in 3 leuke dates per week, maar heb je geen idee hoe je dat aan moet pakken? Succesvolle singles hebben de ene date na de andere. Waardoor ze leuke contacten opdoen en wel de single vinden waarmee ze het wellicht willen gaan proberen.

Met deze 4 tips maak jij het een stuk gemakkelijker om het contact te leggen, waarna er wellicht vanzelf iets moois kan groeien. Zorg in ieder geval voor de ideale profielfoto, een tekst die verleidt en nieuwsgierig maakt, een eerste bericht dat scoort en schuw de mannelijkheid (of vrouwelijkheid) niet in de berichten die je stuurt.

1. De ideale profielfoto: meteen meer aandacht

Een profielfoto moet aandacht trekken. Daar krijg je maar één kans voor, waardoor het belangrijk is om die niet te verpesten. Wat je wilt uitstralen als man is onder andere mannelijkheid, maar ook avontuur en natuurlijk een leuke dosis humor. Verder wil je laten zien dat je zelfvertrouwen hebt, dat je sociaal bent en dat je een leider kunt zijn. Stuk voor stuk eigenschappen waar vrouwen enthousiast van worden, zodat je meer kans maakt om op te vallen met de profielfoto voor online dating.

Zorg ervoor dat je foto’s gebruikt waarin je een teamsport beoefent, terwijl je muziek maakt of wanneer je met vrienden bent. Houd je van klimmen, uitgaan of ga je vaak naar festivals? Gebruik foto’s van die situaties, net als één foto waarin je even uit je rol komt en laat zien dat je ook een gekke kant hebt. Zo scoor je eenvoudig meer dates, dankzij een profielfoto die meteen de aandacht trekt.

2. Een profieltekst die verleidt en nieuwsgierig maakt

Zodra je met jouw profielfoto voor online dating de aandacht hebt getrokken is het tijd om te gaan verleiden. Te verleiden en nieuwsgierig te maken, met een goede profieltekst.

Voorkom in die tekst dat je een aantal feiten opsomt, want daar voelt niemand wat bij. Geef vooral niet aan dat het nog ontbreekt aan een leuke date, maar zorg er in plaats daarvan voor dat je uitstraalt juist succesvol te zijn. Maak duidelijk dat je niet zomaar tevreden bent met iedereen of dat je regelmatig leuke contacten hebt. En breng het met emotie, zodat de single die jouw profieltekst leest daar ook een goed gevoel bij krijgt.

Probeer anders over te komen dan veel andere mannen en zorg ervoor dat singles je leuk en interessant vinden. Boeiend om je beter te leren kennen, bijvoorbeeld door wel een tipje van de sluier op te lichten maar nog niet alles prijs te geven. Zo maak je nieuwsgierig en kun je verleiden, waardoor je veel meer berichten krijgt van andere singles die je beter willen leren kennen.

3. Het eerste bericht dat scoort

Een goede basis voor meer dates uit online dating, maar nog niet goed om daadwerkelijk met elkaar in gesprek te komen. Het is namelijk belangrijk om het juiste eerste bericht te sturen. Waarmee je aan de ene kant voldoende prikkelt, maar waarmee je aan de andere kant niet meteen met de deur in huis valt. Als je al tientallen berichten hebt geprobeerd en het nooit dates worden kun je met deze online dating tips veel voordeel behalen.

Gebruik in ieder geval nooit een onderwerp of openingszin zoals ‘hallo’, ‘wat zie je er leuk uit’ of ‘zullen we iets afspreken’. Dat is ofwel te saai, te direct en bovenal afgezaagd. Gebruik in plaats daarvan iets dat totaal uit de lucht lijkt te komen vallen. Niet de cheesy, maar iets als ‘Dat meen je niet!’, ‘Je bent aangenomen’ of ‘Wat weet jij van bloemen en bijtjes’?

Je wekt daarmee in ieder geval de nieuwsgierigheid en je bent bovendien origineel. De kans dat je daar reactie op krijgt is veel groter, omdat je opvalt binnen de andere berichten die jouw single waarschijnlijk krijgt.

4. Benut polariteit: maak het lekker mannelijk

Tenslotte is het in alle communicatie een goed idee om de polariteit te benutten. Mannen zoeken veelal naar vrouwen en vrouwen willen veelal een echte man. Dat betekent dat je lekker mannelijk mag zijn of dat je het juist heel vrouwelijk kunt aanpakken. Laat zien dat je weet waar mannen of vrouwen om bekend staan en benut dat tot in de uitersten. Zodra jullie elkaar beter leren kennen kun je dat laten afnemen, waardoor het niet gaan irriteren.

Online dating: breng de tips in de praktijk en scoor dates

Zin gekregen in online dating en de tips zelf in de praktijk brengen om meer dates te scoren? Zet de tips in, zodat je een leuk contact kunt scoren en je een leuke andere single kunt leren kennen. meld je aan op een van de datingsites op onze vergelijkingswebsite