Parship Dating

Parship is een van de grootste aanbieders van online dating service in Nederland en Europa. Het aanbod is met name gericht op hoger opgeleide singles in vanaf 30 jaar die op zoek zijn naar een levenspartner.

Met meer dan 11 miljoen geregistreerde singles is parship verre weg de grootste datingsite van Europa. per dag melden ruim 500 nieuwe mensen zich aan.

Het hoge aantal leden is ook te wijten aan een goede marketing strategie: Parship adverteert veel op tv en op andere media gebieden zoals kranten en tijdschriften.

Parship maakt gebruik van een unieke tool, de persoonlijkheidstest van 80 vragen. Dit is binnen en half uur ingevuld en moet uiteraard serieus worden ingevuld. De matching komt voort uit de persoonlijkheidstest.

Voordelen

  • Parship biedt een wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest, die een hoge kwaliteit van de partner voorstellen mogelijk maakt.
  • De datingsite heeft al veel prijzen gewonnen als beste online datingsite.
  • De verhouding tussen mannen en vrouwen is op dit moment op 49:51.
  • De gemiddelde leeftijd van de mannen is 41 jaar, die van vrouwen bij 43.
  • Alle leeftijdsgroepen zijn goed vertegenwoordigd.
  • Ongeveer de helft van alle registreren Singles heeft een academische opleiding.

De prijzen voor de Premium Lidmaatschap:

6 maanden € 44,90 / maand
12 maanden: € 34,90 / maand
24 maanden 24,90 € / maand Parship is een betaling per Ideal, creditcard of PayPal.

Onze ervaring van parship.

De website is erg fraai vormgegeven en de gebruiksvriendelijkheid is erg fijn te noemen. parship is zeker niet saai. De functies zijn duidelijk.

De matching algoritme voor het partner voorstellen ontwikkeld in samenwerking met een hoogleraar die een expert is op het gebied van psychologie paar.

kans op succes Door het enorme aantal leden is de kans groot dat je ook je partner zal vinden via deze datingsite. het slagingspercentage is 38 procent. Ook voor homoseksuelen heeft parship een site ontwikkeld. Dit is via een aparte site mogelijk. Namelijk via gay-parship.

Gratis aanmelden

Parship Introductievideo