lexa

Lexa behoord net als relatieplanet tot een van de oudste maar vooral één van de grootste datingsites van Nederland. Lexa richt zich op een breed publiek en iedereen is dan ook welkom om zich aan te melden.

Lexa maakt geen gebruik van een persoonlijkheids- test. Via het aanmelden zijn de standaard velden welke je in kan vullen.

Gratis aanmelding bij lexa

Inschrijven is erg makkelijk, je vult je naam en e-mail adres in dan kun je direct beginnen met het invullen van je profiel. Dit doe je aan de hand van de profiel velden over mij, en mijn interesses. natuurlijk is het ook belangrijk om een goede duidelijke foto van je eigen te plaatsen. Dit verhoogd het dating succes. Binnen 5 minuten is je profiel volledig ingevuld en kan je beginnen met het zoeken van je geschikte date.

De zoekfunctie is erg uitgebreid en een erg handige tool wat niet veel andere datingsites hebben is dat je kan zoeken op een afstand. Stel bijvoorbeeld de afstand in op 10 kilometer en binnen een straal van 10 kilometer zie je direct welke leden hier binnen vallen.

Lexa events

Lexa bied als een van de weinige datingsites de mogelijkheid om elkaar in het echt te ontmoeten via de Lexa events.

Via verschillende activiteiten welke lexa organiseert zoals een kookworkshop of een borrel is het mogelijk om elkaar in het echt te ontmoeten en elkaar beter te leren kennen. Lexa organiseert dit door heel Nederland. Er is dan zeker iemand bij jou in de buurt te vinden. Voor meer de actuele agenda van de Lexa events kijk je op de website van lexa.

Kosten Lexa

Ook bij lexa is het mogelijk om je gratis aan te melden. Wil je in contact komen met iemand dat heb je een lidmaatschap nodig.

1 maand 24,95
3 maanden 38,95
6 maanden 59,75

LET OP

Let er goed op wanneer je lidmaatschap afloopt. lexa zal deze automatisch elke maand verlengen. Dit alles gebeurd door middel van een automatische incasso en loopt door tot je het lidmaatschap stop zet.

Gratis aanmelden

Lexa Introductievideo