Pepper

De slogan van pepper is "de niet zomaar een datingsite" en daar hebben ze ook helemaal gelijk in. De site van pepper is anders gebouwd dan de normale datingsite.

Pepper is ontwikkeld door ervaren internet daters en hebben de beste functies verzameld om er een goed en frisse datingsite van te kunnen maken. Bij het invullen van je profiel kan je beeldmateriaal toevoegen over jezelf en wat je interesses zijn. Je kan hierdoor direct zien hoe iemand is en hoef je geen lange profiel teksten te lezen.

Sinds enkele jaren heeft pepper ook een eigen app welke beschikbaar is voor Apple en android. Dit is vooral makkelijk als je even niet achter je pc zit. Zo kan je op elk moment van je dag gebruik maken van de site. Om gebruik te maken van de app je heb je wel een profiel nodig.

Pepper gratis proberen

Net als alle andere datingsites is pepper ook gratis te gebruiken. Iedereen kan zich gratis aanmelden en eerst kijken hoe de site bevalt.

Veilig en betrouwbaar daten

pepper controleerd elke aanmelding die zich inschrijft op de datingsite. Hierdoor kan je er ook vanuit gaan dat er alleen maar mensen op de site actief zijn die op zoek zijn naar een serieuze relatie. pepper vind het erg belangrijk dat mensen zich geen zorgen hoeven te maken om de veiligheid. Je kan dan ook met een gerust hart opzoek gaan naar een date. De site beschikt ook over het thuiswinkel keurmerk en het keurmerk veilig daten. Samen met enkele andere grote datingsites controleert dit keurmerk streng op de betrouwbaarheid en veiligheid van de site.

Kosten

Wil je van alle functies gebruik maken dan is er een abbonement nodig. Hieronder vind je een overzicht van de kosten

1 maand 25 euro
3 maanden 15 euro
6 maanden 9,95

Regelmatig heeft pepper leuke acties voor de leden en nieuwe leden. Zo is het mogelijk om 3 dagen gratis gebruik te maken van alles functies. Bekijk onze actie pagina voor een overzicht van alle kortingen en acties.

Onze ervaring met Pepper

pepper is een betrouwbare datingsite waar je met een gerust hart kan aanmelden en er ook vanuit kan gaan dat je gegevens veilig zijn.

Gratis aanmelden