Qupid

Qupid is een datingsite met ruim 150.000 leden. Grote kans dat je via deze site dan ook in contact komt met de ware liefde. Het aantal vrouwen is met 61% behoorlijk groot, iets wat je bij andere sites niet snel ziet. Het aanmelden is snel en gemakkelijk. Binnen 1 minuut heb je al een account en kan het zoeken beginnen. Elk profiel wordt door de beheerders van qupid handmatig gecontroleerd.

Qupid.nl werkt net iets anders dan de normale datingsites. Contact leggen met leden gaat niet via een maandelijks lidmaatschap maar door middel van credits. Het grote voordeel hiervan is dat je niet extra betaald. Heb je een fijn contact met iemand dan zit je niet aan een duur lidmaatschap vast.

Het platform is erg duidelijk en overzichtelijk. Alle profielen worden duidelijk met foto's weergegeven en bij het klikken op een profiel heb je een goed overzicht van eigenschappen. Daarna is het makkelijk om met deze persoon in contact te komen. Qupid valt in de rubriek algemene datingsites.

Voordelen

Zoals al aangegeven werkt deze site met credits. En nog een voordeel is dat je bij aanmelding 1 gratis credit ontvangt.

De prijzen

Pakket 10 credits: €10,00 (€1 per credit)
Pakket 25 credits: €22,50 (€0,90 per credit)
Pakket 50 credits: €42,50 (€0,85 per credit)
Pakket 100 credits: €80,00 (€0,80 per credit)
Pakket 275 credits: €200,00 (€0,72 per credit)

Onze ervaring met Qupid

De site ziet er prima uit. Duidelijkheid wat je kan verwachten. Het zoekformulier is erg uitgebreid, waardoor je op verschillende criteria kunt zoeken. Meld je vrijblijvend aan en bekijk of je iemand vindt die bij jou past!

Gratis aanmelden