Relatieplanet

Relatieplanet is met 3.000 nieuwe inschrijvingen per week één van de meest actieve, populairste en de grootste datingsite binnen Nederland. Sinds de opening van relatieplanet in 2002 heeft de site zich ontwikkeld tot de grootste en drukst bezochte datingsite. Met bijna 600.000 actieve leden is de kans groot dat je op relatieplanet een partner zal vinden. Je begint altijd als gratis member om kennis te maken met de site en haar functies. Je krijgt meteen een eigen mailbox en een homepage. Zoals bij praktisch iedere datingsite kun je je later aanmelden als full member waarmee je alle mogelijkheden van de site kan benutten; en dat zijn er nogal wat! Geen overbodige functies maar stuk voor stuk handige en gemakkelijke gereedschappen om te zoeken, filteren en contact te leggen.

Op relatieplanet kunnen singles veilig in contact komen met anderen. De website zorgt ervoor dat je gegevens veilig bewaard worden. Daardoor ben je dus ook geheel anoniem. Er zijn nu al meer dan 6.000.000 mensen die zich op relatieplanet hebben ingeschreven. Dit aantal groeit nog elke dag.

Veilig daten

Relatieplanet houd ieder lid scherp in de gaten. Hierdoor kunnen ze snel ingrijpen mocht een lid zich niet aan de regels houden. Je komt op deze site dan ook geen nep/fake leden tegen. Iedereen is op deze site serrieus op zoek naar vriendschap of een relatie.

Kosten

Relatieplanet is niet alleen de grootste datingsite maar ook een van de goedkoopste in zijn prijs.

1 Maand: € 28.50 p.m.
2 Maanden: € 28.50 p.m.
3 Maanden: € 14.50 p.m.
6 Maanden: € 10.58 p.m.
12 Maanden: € 7.17 p.m.

Onze ervaring met relatieplanet

Verreweg de beste datingsite van dit moment. Alle functies die je maar kan verwachten heeft deze site. Je hebt erg veel mogelijkheden om een date te vinden via deze site.

Gratis aanmelden

Introductievideo gratis inschrijven