zoosk

Zoosk is een mix tussen een datingsite en een sociaal netwerk met 10 miljoen leden verspreid over meer dan 20 landen wereldwijd. De website biedt de mogelijkheid leden te zoeken, berichten te versturen en ontvangen, online spellen te spelen (alleen of met een andere bezoeker), een matching systeem, en nog veel meer. Als gratis lid kunt u standaard berichten versturen en ontvangen. Indien u zelf berichten wilt versturen en kunnen ontvangen dient u Premium lid te zijn.

Zoosk helpt je bij het zoeken van singles in de omgeving. De site richt zich op het samenbrengen van singles met dezelfde interesses. Ook kan je je bij deze site aanmelden om vrienden te zoeken, maar over het algemeen is de ondertitel van de Zoosk: ‘The Romantic Social Network’.

De voordelen van Zoosk

  • Echte profielen en inschrijven is gratis
  • Werken niet met losse credits maar abonnementen
  • Duizenden singles
  • Makkelijk en gebruiksvriendelijk systeem
  • Erg populair!

Een nadeel is dat de site wereldwijd is, er zijn dus er veel leden actief maar in Nederland is de site nog niet heelbekand onder de mensen. langzaam stijgt het wel. Woon je in de randstad dan is het aanbod leden wel groot.

De kosten

Als je echt serieus op zoek wilt naar een maatje of nieuwe partner dan raden wij je aan om ten minste voor een 3 maanden abonnement te gaan. Het abonnement van 1 maand is vaak te kort om het contact met iemand echt naar het volgende niveau te brengen.

AbonnementKosten per maandTotale kostenJe bespaart
1 maand€30.24€30.24-
3 maanden€21.17€63.5030%
6 maanden€15.12€90.5150%

Onze ervaring over Zoosk

Zoosk een hele leuke en overzichtelijke datingsite voor jong en oud, wat vrijwel meteen opvalt is dat ze echt een hele grote aantal leden hebben en alleen echte profielen! Dit is wel zo belangrijk als je echt opzoek bent naar een serieuze relatie!

Het vinden van een leuke date wordt je vrijwel erg makkelijk gemaakt, je neemt een abonnement en je kan vrijwel direct beginnen met onbeperkt berichten versturen en het versturen van foto’s en flirts.

Waardoor je al de aandacht kan trekken bij de persoon die jij wel ziet zitten, het is een erg leuk
systeem en zo blijf je ook nog anoniem in de gesprekken mits je dit zelf wilt? Wij raden Zoosk zeker aan voor de mensen die echt opzoek zijn naar een serieuze relatie! Test het zelf en schrijf je zelf gratis in!

Gratis aanmelden