Gaybuddy

Gaybuddy is al enkele jaren online maar inmiddels wel uitgegroeid tot een van de grootse homo dating sites van Ons land. Via gaybuddy is het mogelijk om je aan te melden voor een serieuze relatie of of een sexcontact. Profielen worden met de hand gecontroleerd.

Vooral mannen vinden het belangrijk om anoniem contact te leggen met andere mannen. De makers van gaybuddy hebben deze wens dan ook opgevolgd en je kan dus anoniem op zoek naar een contact. Elke dag melden er ruim 50 nieuwe mensen aan. Dit geld ook voor hetero mensen die nog niet uit de kast zijn en mogelijk via deze site uit de kast willen komen.

het is mogelijk om je gratis aan te melden en ook alle profielen gratis kan bekijken. Wil je met een profiel in contact komen dan moet je een creditpack aanschaffen. De site werkt niet met abonnementen dus met een paar credits is het al mogelijk om een afpraakje te maken.

Kosten Gaybuddy

Zoals veel sites werken met een abonnement heeft gaybuddy ervoor gekozen om je te laten betalen per bericht. Hier voordeel hiervan is dat je met enkele berichten al in contnact kan komen met een persoon. Hierdoor ben je dan vaak goedkoper uit dan met een abonnement.

10 credits € 10,00
25 credits € 22,50
50 credits € 40,00
100 credits € 75,00
300 credits € 200,00

Onze ervaring met Gaybuddy

Het aanmelden is gratis op gaybuddy.nl. Het is daarom slim je hier aan te melden. Mocht je een leuke match vinden is het eerste contact gratis. Verder contact is mogelijk middels het kooen van credits. Een prima systeem. De site ziet er netjes uit. Gaybuddy.nl maakt ook gebruik van het SSL certificaat. je kan er dan ook vanuit gaan dat alle gegevens veilig opgeslagen worden. 

Gratis aanmelden