Gayparship

gayparship is in Nederland één van de grootste gaydatingsite.
De site richt zich voornamelijk op hoger opgeleide homo's en lesbiennes in de leeftijd 30-55 jaar. De leden van gayparship zijn vooral op zoek naar een vaste relatie of een leuke vriend of vriendin.

Profiel op gayparship

Net zoals bij de algemene site van parship koppelen zij mensen op basis van een persoonlijkheidstest. Via deze test krijg je direct matches waar je mee in contact kan komen. Het voordeel hiervan is dat je niet uren via het zoekformulier op zoek moet gaan. Dit bespaard een hoop tijd.

Gratis inschrijven

Aanmelden is voor iedereen gratis. Daarna is het direct mogelijk om de persoonlijksheids test in te vullen. Ben je ook benieuwd of een match voor je is, meld je nu gratis aan. Gayparship is niet de goedkoopste site maar let wel goed op dat je hier wel de grootste kast heb om een vaste partner te vinden. Elk nieuw lid die zich aanmeld vult de persoonlijkheids test in. Hierdoor kom je direct in contact met leden waar jij ook in geïnteresseerd bent. Dat is dan ook direct het voordeel van deze datingsite.

Kosten gayparship

Wil je gebruik maken van de premium mogelijkheden en beter in cotnact komen tot de andere leden? Dan heb je een full-membership nodig. De kosten zijn aan de hoge kant maar er moet wel gezegt worden dat dit de grootste homo datingsite van Nederland is. Gegarandeerd succes dus. 6 maand € 39,90 p.m.
12 maanden € 24,90 p.m.
24 maanden € 19,95 p.m.

Gratis aanmelden