Capido

Capido is een datingsite voor mensen met een lichamelijke en verstandelijke beperking. De website is opgericht door iemand die zelf een lichamelijke beperking heeft. Hij weet dus als geen ander hoe moeilijk het is om te daten met een beperking. Daarom heeft hij een platform gebouwd waar mensen met een beperking elkaar kunnen ontmoeten. Aanmelden is geheel gratis. Je moet ingelogd zijn om de profielen van anderen te kunnen bekijken. En om daadwerkelijk een bericht te kunnen sturen en te chatten moet je een abonnement hebben.

Je profiel kun je geheel naar eigen stijl inrichten met natuurlijk een profielfoto, maar ook coverfoto en optioneel een koppeling met je Instagram account. Op deze manier presenteer je jezelf net een beetje meer dan een profielfoto.

Veilig daten

Bij Capido staat veiligheid voorop. Wij hanteren een validatie systeem waarbij iemand een foto dient te maken die matcht met zijn of haar profielfoto. Hiermee hopen wij alleen serieuze gebruikers op de website te hebben. Daarna worden alle foto’s die geupload worden via het beheersysteem bekeken en wanneer deze niet aan de richtlijnen voldoen door de moderator verwijderd.

Ook is er een rapportage knop waarbij gebruikers een klacht kunnen indienen over een lid. Het team van Capido zal dan onderzoek doen naar wat de problemen zijn en indien nodig maatregelen nemen.

Kosten

Wil je met andere in contact komen dan heb je een abonnement nodig. Het berichtensysteem is eigenlijk een messenger waarbij je kunt chatten en emotji’s kunt sturen wanneer de ander ook online is.

De prijzen voor de abonnementen zijn:

1 maand: €14,99
3 maanden: €11,99
6 maanden: €9,99

Een betaling is direct mogelijk via iDEAL of automatische incasso.

Gratis aanmelden