Gratis datingsites

Op een gratis datingsite kun je, zoals de naam al zegt, op zoek naar een date zonder daarvoor te hoeven betalen. Op de meeste datingsites die je op onlinedatingportal.nl tegenkomt krijg je een gratis proefperiode of een gratis account met beperkte functionaliteiten om de datingsite te leren kennen. Vervolgens wordt je na enkele dagen of als je meer functionaliteiten wilt, zoals een berichtje sturen, e-mail notificaties krijgen of gebruik maken van de mobiele app, gedwongen om een abonnement te nemen. Op de gratis datingsites zoals hieronder weergegeven hoeft dat niet!

Je kunt onbeperkt gebruik maken van alle functionaliteiten van de datingsite, zonder daarvoor te hoeven betalen. In de meeste gevallen worden gemaakte kosten terugverdiend door middel van reclame via banners op de site en nieuwsbrieven die worden verzonden aan alle leden. De veiligheid, mogelijkheden en controle op leden is bij gratis datingsites wel minder dan bij de zogenoemde betaalde datingsites, omdat er minder geld wordt verdiend dus ook minder budget is voor verbeteringen.

Dreammatch

Dreammatch is in 2006 geregisteerd en de makers noemen de datingsite een van de jongste en snelst groeiende gratis datingsites van Nederland. Ook refereert men naar dé plek om vrijgezelle meiden en jongens te ontmoeten om te chatten of om een date te maken. Het is een kleurrijke, haast vrolijke datingsite qua uiterlijk. Verder is hij erg strak vormgegeven en is alles op de startpagina gemakkelijk te vinden. Er zijn profielen te vinden van mannen en vrouwen tussen de 30 en 50, maar ook senioren dating en alleenstaande ouders dating wordt naar eigen zeggen gepromoot. Uiteraard is zowel het aanmaken van een profiel als het gebruik van de datingsite gratis.Lees verder

Gratis aanmelden

Datingsites top 5

Dating keuzehulp

Datingsite per categorie

Nieuw toegevoegd