Dreammatch

Het is jammer dat er geen enkel keurmerk op de dating site te vinden is, zoals bijvoorbeeld het keurmerk veilig daten. Je kunt je gewoon aanmelden maar ben je dan wel veilig? Zijn er nepprofielen aanwezig en wat wordt er überhaupt aan gedaan om dit tegen te gaan? Het is allemaal vrij onduidelijk en dat is wel jammer. Wat daarin wel weer vertrouwen wekt is het feit dat je niets kunt doen na inschrijving, tot je profiel is goedgekeurd. Dit kun je doen door een foto op je profiel te zetten en daarna een vorm van ID bewijs up te loaden, zodat men duidelijk weet dat je volwassen bent en ook bent wie je zegt te zijn. Handmatige controle over de echtheid van profielen dus. Ook is er geen veilige (https://) connectie wat ervoor zorgt dat al je gegevens in een veilige, vertrouwde omgeving worden beschermd. De algemene voorwaarden is alleen beschikbaar in het Engels en de huisregels zijn blijkbaar niet van toepassing op de Nederlandse datingsite.

Rechts bovenaan op de pagina kun je klikken op “Word nu lid”. Hierna kom je op de ‘inschrijven’ pagina terecht. Wat meteen opvalt is dat je via facebook in kunt loggen. Dit kun je uiteraard doen, maar als je je aanmelding privé wilt houden, raden wij dit af, maar daarin ben je uiteraard vrij. Als je je dus gewoon via de reguliere weg in wilt schrijven, vul je op de “creëer je account” pagina de eerste gegevens in. Of je man of vrouw bent, je geboortedatum en of je in mannen of vrouwen geïnteresseerd bent (je kunt ook allebei aanvinken). Ook  geef je hier aan welke leeftijden je naar op zoek bent. Je kunt kiezen van 18 t/m 99 jaar, maar let er wel op dat het globaal is. Zo springt het van 21 naar 24 jaar en dan naar 27 enzovoort, het is dus vrij globaal. Overigens zijn deze leeftijden niet helemaal in lijn met wat er op dit moment actief is op Dreammatch, namelijk 30 jaar tot 50 jaar en ouder. Enfin, je vinkt aan wat voor relatie je wilt, vriendschap, een LAT-relatie of een gewone relatie. Ook deze drie opties zijn allemaal tegelijk aan te vinken. Vervolgens geef je aan waar je vandaan komt. Hierna dien je een gebruikersnaam, wachtwoord (twee keer om te bevestigen) en email adres op te geven. Lees de voorwaarden en huisregels door en vink aan dat je dit hebt gedaan en klik op “creëer je account”. Vrijwel meteen krijg je een mailtje. Het mooie hiervan is, je hoeft geen activatielink aan te klikken, men stuurt gewoon een mail met je inloggegevens. Overigens ben je na het creëren van je account ook meteen ingelogd. Je komt op de pagina waar je je profiel aan kunt maken. Hier kun je jezelf uitgebreid voor gaan stellen. Al je interesses en informatie over jezelf is hier in te vullen. Je kunt een uitzonderlijk uitgebreid informatiepakket voor de andere leden invullen, zodat je op veel details gevonden kunt worden. Ons advies is altijd om dit zo volledig mogelijk in te vullen. Veel datingsites matchen op basis van deze informatie jouw profiel aan dat van anderen. Hoe beter de informatie, hoe nauwkeuriger je matches dus.

Voordelen

  • De datingsite is volledig gratis te gebruiken
  • De datingsite ziet er net en strak uit
  • Speciaal gericht op jongeren

De kosten van Dreammatch

Hier kunnen we kort maar krachtig over zijn. Er zijn momenteel geen kosten aan Dreammatch.nl verbonden. De datingsite is jong en wil zich duidelijk promoten door het lidmaatschap gratis te houden

Onze ervaringen met Dreammatch

De enigste momenteel die echt gratis is, je kan je inschrijven en je zit helemaal nergens aan vast. Zo maak je het contact lekker makkelijk, kom ik contact met mensen in je omgeving en maak er een leuke tijd van! Zeker een aanrader alleen nog niet veel leden!

Gratis aanmelden