C-date

Er bestaat, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, wel degelijk een verschil tussen C-date en seks-datingsites. Kort gezegd heeft C-date meer klasse, al zijn er wel talloze klachten over deze causal datingsite te vinden (zie onder). Inschrijven is voor iedereen gratis.

Volgens eigen zeggen biedt C-date de volgende dienst aan: “C-date biedt een duidelijk te onderscheiden dienst aan in vergelijking met andere single-chats, dating-platforms of eenzame. C-date is geschikt voor mannen, vrouwen en stellen die niets willen missen op het gebied van ongebonden relaties. C-date is een ontmoetingsplek voor diegenen die graag hun erotische fantasieën uitleven op een hoog niveau.”

Hoe word je aan de ideale match gekoppeld? Singels worden aan je voorgesteld op basis van de gegevens die jij hebt ingevuld op je profiel. Je hoeft dus niet zelf de jacht te openen op een afspraak en door talloze profielen te struinen. C-date zoekt voor jou de ideale match, zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. C-date beweert namelijk dat ze een uniek matching-algoritme hebben ontwikkeld om mannen en vrouwen te matchen die op basis van de criteria bij elkaar passen.

Voordelen

Leden van C-date zijn voornamelijk uit op seksueel contact: casual dating. Houd dit goed in je achterhoofd wanneer je voornemens bent om je aan te melden. Voor een ‘gewone’ date verwijzen we je graag door naar ons uitgebreide overzicht van reguliere datingsites. Weet ook dat het aantal mannen dat zich aanmeldt voor seksdates vele malen groter is dan het aantal vrouwen. Dit betekent overigens niet, in tegenstelling tot wat soms wordt beweerd, dat C-date gratis is voor vrouwen.

Van belang is dus om goed en duidelijk aan te geven in je profiel wat je wensen zijn. Daarvoor heb je de volgende mogelijkheden:

– Een leuke flirt – Een vaste relatie of contact voor de lange termijn – Afspraakjes voor de webcam – Uitwisseling van erotische e-mails en berichten – Een opwindend avontuurtje – Bezoekjes aan erotische clubs – Een gemeenschappelijke fantasie vervullen of creëren – Een afspraakje met partner erbij – Erotische telefoon- of Skype-gesprekken – Ideeën uitwisselen over erotiek

.

De kosten van c-date

Geschat wordt dat er ongeveer 300.000 Nederlandse premium leden actief zijn op C-date met een gemiddelde leeftijd van rond de 37 jaar. De man/vrouw verhouding is niet bekend maar het is in ieder geval zeker dat er meer mannen dan vrouwen geregistreerd staan. De prijzen van een premium C-date lidmaatschap zijn als volgt: – Drie maanden: 149,70 euro (49,90 euro per maand) – Half jaar: 179,40 euro ( 29,90 euro per maand ) – Eén jaar: 298,80 euro ( 24,90 euro per maand)

Nee, casual dating is niet bepaald goedkoop, maar houdt wel fakers en oplichters buiten de deur. Abonnementsvormen van één maand bestaan niet. Betalen kan gemakkelijk via I-deal of Creditcard. Bij alle betaalvormen betaal je het totale bedrag in één keer. hier gratis in bij C-date.

 

Onze ervaringen over c-date

C-Date een makkelijk systeem wat voor jong en oud is bedoeld,. Je kan hier makkelijk een leuke partner vinden of gewoon een leuke seksmaatje. Het is een beetje wat jezelf allemaal zoekt, maar wij kunnen zeker zeggen dat er genoeg leden voor zijn aangemeld! Zo kan je dus makkelijk en snel in contact komen met een leuke vrouw. Wij rader c-date zeker aan!

Gratis aanmelden