Snapsex

Iedereen is wel bekend met de app snapchat. Dit is een online dienst om foto’s met andere mensen te delen. Snapchat is niet bedoelt om erotische foto’s te delen.  Om deze reden is de website van snapsex ontstaan. Dit is een site waar je makkelijk erotische foto;s met elkaar kan delen en zo tot een sexdate kan komen.

Snapsex werkt erg simpel

Het aanmeldproces is erg makkelijk en duidelijk. Na het invullen van enkele gegevens en uiteraard een foto van je eigen is het al snel mogelijk om met andere leden in contact te komen en elkaars foto’s te zien. Een belangrijk voordeel is dat het aanmelden nog eens geheel gratis is.

Snapsex is onder een grote groep, vooral in de leeftijd 18-35 jaar erg populair. Je upload een foto en ziet verschillende matches. Nu is het de keuze ana je eigen met wie je in contact wilt komen.

Snapsex gratis proberen

Het is voor iedereen mogelijk zich gratis aan te meleden en je krijgt direct 1 gratis credit waar je direct een berichtje kunt versturen.

Kosten

Snapsex werkt niet met een abonnement maar middels credits. Betaling is mogelijk via Creditcard,  IDeal of bancontact (voor Belgische leden) De kosten zijn als volgt:

10 credits         € 10,00
25 credits         € 22,50
50 credits         € 40,00
100 credits       € 75,00
300 credits       € 200,00

Gratis aanmelden