XClub

XClub

Privacy is erg belangrijk voor deze datingsite. Er zijn veel functionaliteiten waardoor jij anoniem kunt blijven of waardoor je privacy gewaarborgd wordt. Zo kun je op dating site Xclub.nl jouw profielfoto anoniem te maken door deze te ‘blurren’. Op het moment dat een ander lid van deze datingsite jouw geblurde foto normaal wil bekijken, dan moet diegene eerst een fotoverzoek bij jou indienen. Al jouw persoonlijke gegevens die je aan de dating site toevertrouwt zijn beschermd in een database. Je gegevens kunnen op geen enkele manier door anderen worden misbruikt. Jouw gegevens worden ook niet gebruikt voor commerciële doeleinden noch zullen deze gegevens doorgespeeld worden aan derden. Kom je een profiel tegen van iemand die je kent of liever niet wilt kennen, dan kun je deze gemakkelijk blokkeren.

 

Inschrijven Xclub

Inschrijven is gratis en gaat gemakkelijk en snel. Vanaf de home pagina kies je een nickname, wachtwoord en vul je e-mailadres in. Vervolgens kies jij je geslacht en welk geslacht jouw voorkeur heeft. Druk daarna op de knop ‘Stap nu in het avontuur’. Via e-mail ontvang je nu een link om je aanmelding te bevestigen. Hierna kun je direct starten met daten en nieuwe leden ontmoeten. Je komt in een scherm waar jij je profiel compleet kunt maken. Hoe completer jouw profiel, hoe groter de slagingskans. Datingsite Xclub heeft ook een puntensysteem. Dit werkt als volgt: Wanneer andere leden jouw profiel positief beoordelen met een ‘thumbs up’, dan ontvang je punten. Hiermee gaat jouw profiel-score omhoog. Na het aanmaken van je profiel ontvang je 5 gratis credits waarmee jij je profiel kunt uitproberen je e eerste berichten kunt sturen.

Kosten Xclub

Wil je meer? Dan is het nodig om credits aan te schaffen. Dat kan telefonisch of via het aanschaffen van een bundel, dit is veel voordeliger. Betalen via een credit pakket is eenvoudig en voordelig. Hieronder vind je een overzicht van de prijzen:

XSMALL

40 credits

8 berichten / €1,25 per bericht

€10,00

SMALL

90 credits

18 berichten / €1,11 per bericht

€20,00

MEDIUM

175 credits

35 berichten / €1,00 per bericht

€35,00

LARGE

440 credits

88 berichten / €0,85 per bericht

€75,00

XLARGE

830 credits

166 berichten / €0,75 per bericht

€125,00

De telefonische kosten voor de betaalde kant van de website zijn 1,30 euro cent per bericht voor Nederlandse deelnemers en 2,00 euro per bericht voor deelnemers uit België. De kosten voor de betaalde kant van de website via iDeal variëren tussen 0,64 euro per bericht en 1,25 euro per bericht. Het versturen van 1 bericht zijn 5 credits nodig op de websites van Next Step Media B.V. Je krijgt geen geld terug voor credits die reeds betaald zijn. Belangrijk om te weten is dat credits slechts 3 maanden geldig zijn. Niet gebruikte credits worden van je account verwijderd.

Onze ervaringen over XClub

 

Wij hebben XClub ook even goed onder de loep genomen en zijn tot een conclusie gekomen dat het een goed werkende site is. Waar je makkelijk en snel een spannende match kan vinden, ook zijn de kosten in vergelijking met de anderen datingsites een stuk lager. Dat maakt het allemaal wel heel erg fijn! Wij raden XClub zeker aan!

Gratis aanmelden