Victoria Milan

Victoria Milan, Europa's grootste en meest discrete datingsite voor wie al een relatie heeft... Voel je je gevangen in een saaie of liefdeloze relatie? Mis je de magie van passie, opwinding en intimiteit? Victoria Milan geeft je liefdesleven weer 'n oppepper! Je leeft tenslotte maar één keer!

Victoria Milan is een nieuwe Europese datingsite voor mensen die al een verhouding hebben, maar daarnaast verlangen naar nòg een relatie. Want of je nu een vriendelijke en onschuldige webflirt, een vluchtige one night stand, of een echte langetermijn-relatie zoekt, Victoria Milan biedt jou een zeer veilige, anonieme en discrete online ontmoetingsplek. Je ontmoet hier duizenden gelijkgestemden uit heel Europa. Onze members zijn, net als jij, op zoek naar hun bijna vergeten passie

Voordelen en nadelen

Victoria Milan is een van de grootste datingsite’s van europa, zo heb je al snel duizenden actieve leden en is het contact wel erg makkelijk te leggen.

  • De profielen worden handmatig gecontroleerd op echtheid.
  • Je zit niet met creditsystemen maar je kan een abonnement kiezen die bij jouw past.
  • Makkelijke zoek functies en zoeken op foto!
  • Heeft meerdere prijzen gewonnen voor beste datingsite!
  • Een goor nadeel is dat er meer mannen actief zijn dan vrouwen. je moet dus goed je best doen om met een vrouw in contact te komen.

Kosten Victoria Milan

Victoria Milan werkt niet met creditpakketten je kan een abonnement kiezen die bij jouw past, zo kan je kiezen voor een gratis lidmaatschap of een betaalde lidmaatschap.

  • Gratis ( Geen mogelijkheid tot berichten versturen)
  • 1maand Fullmember €39.99 p.m
  • 3maanden Fullmember €27.99 p.m
  • 6maanden Fullmember €22.79 p.m

Onze ervaring

Wij hebben Victoria Milan zelf ook even doorgenomen en bekeken naar de mogelijkheden die hun allemaal te bieden hebben, wat vrijwel meteen al opvalt is dat je niet perse hoeft te betalen voor deze datingsite! Je kan zelf bepalen of je wilt betalen of gewoon even rond wilt kijken.

Mocht je er een goed gevoel bij hebben is er een mogelijkheid om een Fullmember te worden je kan dan voor een vast bedrag per maand, onbeperkt berichten versturen en ontvangen. Zo maakt je het contact wel een heel erg stuk makkelijker en een stuk voordeliger!

Gratis aanmelden