alleenstaande-mamas

Alleenstaande-mamas.nl is onderdeel van Safe Dating Networks. Dit is een overkoepelende organisatie die wel honderd verschillende kwalitatief hoogwaardige datingsites exploiteert. Door deze datingsites allemaal onder één netwerk te verenigen, ontstaat er een groot netwerk van vele datingsites en leden. Alleenstaande-mamas.nl valt tevens onder dit netwerk. Met meer dan honderd datingsites in het portfolio van Safe Dating Networks, kun je zeker stellen dat Safe Dating Networks ervaring heeft met het opstellen van kwalitatief hoogwaardige datingsites. Dit uit zich niet alleen in het aantal datingsites, maar ook in de betrouwbaarheid van alleenstaande-mamas.nl.

Het enige wat wij nog missen om deze betrouwbaarheid van deze datingsite te bevestigen, is een keurmerk van een derde partij. De datingsite alleenstaande-mamas.nl beschikt helaas niet over een keurmerk van een onafhankelijke partij om de betrouwbaarheid van de datingsite te bekronen.

Wat wel erg goed gaat bij de datingsite alleenstaande-mamas.nl, is het inschrijven en betalen via een beveiligde verbinding. Zo worden de gegevens die je bij alleenstaande-mamas.nl opslaat, altijd opgeslagen in een beveiligde verbinding en worden de gegevens nooit verstrekt aan derden. Daar komt nog bij dat de betalingen die je verricht aan alleenstaande-mamas.nl, altijd verricht worden via het veilige SSL-protocol. Dit protocol zorgt ervoor dat je gegevens niet onderschept kunnen worden voor derden, om voor andere doeleinden gebruikt te kunnen worden. Dit gegeven wordt bevestigd door het feit dat er een slotje bij het internetadres van alleenstaande-mamas.nl staat bij het invoeren van gegevens of het uitvoeren van betalingen. Dit slotje betekent namelijk dat er sprake is van een beveiligde verbinding.

Een recente ontwikkeling op datingsites, is dat er steeds meer neppe leden (fake leden) verschijnen.  Deze neppe profielen hebben niets te maken met het vinden van vriendschap of liefde, maar willen alleen maar geld verdienen. Alleenstaande-mamas.nl probeert het aantal fake leden te beperken door alle profielen, teksten en foto’s te controleren voor deze geplaatst worden. Hierdoor duurt het aanmelden en het bewerken van het profiel langer, maar weet je wel zeker dat je bij een goede, betrouwbare datingsite terecht bent gekomen. Helaas kan alleenstaande-mamas.nl geen garantie bieden dat er helemaal geen fake leden te vinden zijn op de datingsite, omdat er altijd wel een paar fake leden zijn die door de controle heen komen. Wel krijg je de zekerheid dat de meeste fake profielen door de medewerkers van alleenstaande-mamas.nl worden tegengehouden en dat er minder fake leden op deze datingsite aanwezig zijn dan op andere, vergelijkbare datingsites.

Ook waarborgt alleenstaande-mamas.nl de privacy van de leden, door foto’s alleen zichtbaar te maken voor deelnemers met een abonnement. En heb je even geen zin meer om jouw account te gebruiken, dan kun je deze tijdelijk verbergen. Nu kan niemand jouw account nog zien, tot jij het account zelf weer zichtbaar op de website zet.

Kortom: de algemene betrouwbaarheid van alleenstaande-mamas.nl is goed. De website heeft helaas geen keurmerk, maar maakt wel deel uit van een betrouwbaar netwerk van datingsites van een grote aanbieder. Daarnaast gaat het opslaan van gegevens en het verrichten van betalingen volledig veilig, worden alle leden gecontroleerd en zijn foto’s alleen zichtbaar voor leden of zelfs VIP leden. Dit maakt de datingsite een betrouwbare datingsite, die de gegevens en privacy van leden zeker waarborgt.

Voordelen

  • Speciaal voor alleenstaande ouders!
  • Berichten sturen naar andere deelnemers
  • Een eigen profiel en foto's plaatsen
  • Toegang tot alle profielen en hoofdfoto's
  • Veilig daten via een eigen anonieme postbus
  • 2.070.328 deelnemers gingen u voor bij Safe Dating Networks!

 

De kosten van alleenstaande-mamas.nl

Een abonnement bij alleenstaande-mamas.nl is een combinatie van een toegangsvorm en een opwaardeer-plan. Dit klinkt ingewikkeld, maar houdt het volgende in. De toegangsvorm geeft aan hoeveel functionaliteiten je kunt gebruiken op de website. Op dit moment kun je echter alleen nog kiezen uit de VIP-toegang, waardoor deze keuze vrij eenvoudig is. Het opwaardeerplan geeft aan hoeveel credits je per keer wil kopen. De credits zijn het interne betaalmiddel van de datingsite, waarmee je de toegangsvorm betaalt.

De kosten van de credits, zijn als volgt: 140 credits kosten €15,99. Met deze credits heb je 14 dagen VIP-toegang. 300 credits kosten €27,99. Met deze credits heb je 30 dagen VIP-toegang. 900 credits kosten €59,99. Met deze credits heb je 90 dagen VIP-toegang.

Door in het opwaardeer-plan aan te geven hoeveel credits je per periode wil kopen, kun je dus eigenlijk jouw lidmaatschap en dus jouw kosten bepalen.

Onze review over alleenstaande-mamas.nl

Wij hebben alleenstaande-mamas.nl ook even goed doorgenomen het is een nette en mooie site, ook lekker veel mensen die online zijn dus maakt het contact al snel op gang. Inschrijven is gratis en je bepaald zelf of je verder wilt gaan of wilt gaan stoppen die keuze is helemaal aan jouw!

 

Gratis aanmelden